Termeni si conditii de utilizare

Accesand rezultate.memorial.ro sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare.

Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul rezultate.memorial.ro, cat si continutul / serviciile on-line disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului rezultate.memorial.ro, indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

  1. Orice incercare de atac informational (cod malitios, spam, etc.) este considerat frauda si se pedepseste conform legii.
  2. Username-ul si parola trebuiesc cunoscute numai de dumneavoastra, in cazul in care informatii accesibile in urma autentificarii sunt facute publice dintr-un anume motiv de catre alta persoana Spitalul Memorial nu isi asuma nici o raspundere.
  3. Scopul acestei aplicatii consta in prezentarea online catre utilizator a rezultatelor analizelor de laborator . Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine dreptul de folosire a aplicatiei, trebuie sa vorbiti cu un administrator Spital Memorial.
  4. Spitalul Memorial nu isi asuma responsabilitatea cu privire la nefunctionarea calculatorului dumneavoastra in urma folosirii acestei aplicatii online.
  5. Spitalul Memorial isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace copierea / distribuirea / incercarile de hack voit si replicarea acestei aplicatii si de a de solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate. Orice eventual litigiu in legatura cu aceasta aplicatie este de competenta instantelor din Romania.
Inchide fereastra

AUTENTIFICARE PACIENTSunt de acord cu conditii de utilizare ale acestui serviciu